Bola komerčná a nahá, ale vážne dobrá

„Mladý muž, odlož tú cigaretu, lebo nám popáliš striptérku!“

Zafajčený podnik, útle priestory, zatiaľ nie veľa ľudí. Väčšinou kolegovia, ktorí mi prišli potriasť pravicou do „nového života“. Ajáj, takto o dvadsaťštyri hodín už budem na svadobnej veselke ako ženích tak sa treba dnes poriadne zabaviť. Vtedy som ešte fajčil a v takýto večer som do seba súkal jednu za druhou, aj tak som vedel, že mi z toho bude ráno zle. Chcel som sa jednoducho odviazať ako taký nerozumný chlap.

Už som prehodil pár viet asi s každým, bol to super pocit byť chvíľu stredobodom pozornosti, ale len do chvíle kým som na parkete s cigaretou v ruke nepočul tú vetu: „Mladý muž, odlož tú cigaretu, lebo nám popáliš striptérku!“

Od tohoto momentu sa všetko zmenilo. Odrazu som bol celkom triezvy a riadne zarazený. Vôbec som netušil, že si na mňa niekto z kolegov prichystal takúto habaďúru. Čo slová, slová som v tejto chvíli vôbec nenachádzal, jediné na čo som sa zmohol bol útek ku stolu odkiaľ sme išli tancovať. Lenže tu nikto nesedel a tak som sa vlastne schoval do prázdna. Darmo som pohľad zabáral do stola a plného popolníka.

Prišla ku mne a všetci ju pozorovali. Vyložila si jednu nohu na stôl a vehementne zahlásila: „Ty sa ma bojíš?“ Ani nebudem písať kam sa mi zaboril pohľad keď som sa k nej otočil. Uf! Jasné, že som odpovedal, že nie. Típol som nedofajčenú cigaretu, vzala ma za ruku a hop-šup-tralala už sme boli na parkete.

„Kto tam dal tú vysokú barovú stoličku a ešte k tomu do stredu parketu?“ Nestíhal som sa v duchu čudovať.

„A kde sa tu vôbec vzalo toľko ľudí?“ Odrazu bol plný podnik. Mno, celkom som zneistel. Neostávalo mi však už nič iné, nemohol som predsa pokaziť zábavu ľuďom a tobôž nie mojim kolegom. Než sme prišli k pripravenej stoličke stihla ma mierne vyspovedať:

„Máš narodeniny?“ – spýtala sa.

„Nie, zajtra sa žením.“ – asi som sa nemal priznať, lebo evidentne netušila k akej príležitosti si ju objednali a v tvári som jej videl šibalský úsmev. „No amen tma! Asi sa mám na čo tešiť!“
Tá myšlienka mi ešte v hlave nedoznela a už som cítil ako sa mi snaží rozopnúť môj opasok.

„Hohóóó, tak toto nie.“ – cukal som. Veď ja som ešte nikdy doteraz nevidel striptýz a hľa, prvý a hneď so mnou! Ajáááj, toto fakt nemôžem dovoliť, veď mám na sebe vojenské trenírky!!! Prečo som si ich dal zrovna dnes? Škoda, že som nad tým nepremýšľal skôr, teraz už s tým nenarobím nič! Isto som sa červenal, ale v tej tme…. no aké šťastie (už vtedy som asi mal vedieť niečo o tom intímnom).

Opretý o zábradlie som sa vonku po tomto jej vystúpení ešte hodnú chvíľu snažil dýchať čerstvého vzduchu a stráviť, čo sa vlastne v túto noc vo mne udialo. Beatrice bola vážne dobrá.

Pripadá ti to bežné až patetické? Áno, možno áno, ale len do chvíle keď tam nestojíš sám.

Howgh.