RV – Krásna tridsiatka

Musím sa konečne priznať. Som zamilovaný ako pubertiak! Má tridsať a je pre mňa neskutočne atraktívna a plná života! Chápeš to? Ja? V mojom veku a zamilovať sa? Je taká krásna! Keď na mňa pozerá, mám chuť ju hneď pohladiť bez ohľadu na to, kto je pri mne i na to, že moja žena na mňa pozerá. Je to asi divné, ale moja žena to akceptuje. Ba priam ju to baví.

Má tridsať a môžem byť s ňou kedy len chcem. Vraj ma robí šťastným, vravia mi v mojom okolí. A ja toto môžem len potvrdiť. Som veľmi šťastný, že ju milujem a ona mi to vracia v celej paráde. Fakt v celej. Aj keď sa sprchuje je úžasná. Kvapky po jej nádherne oblých, akoby na mieru, bokoch stekajú s roztopašnou radosťou. Beriem tie kvapky do ruky a v každej jednej kvapke ju vidím. A hneď niekoľko krát.

A potom sa teším na tú chvíľu, až si ľahne. Alebo len posadí. By si neveril aká vie byť provokatívna, keď nahodí tú svoju polohu, v ktorej je akoby mávnutím biča ihneď prístupná. Má tridsať, tak asi preto už vie, čo robí a čo môže odo mňa očakávať. Je fakt, že som ešte nezažil, že by sa niekto dokázal tak rozpáliť ako ona. Nie je ale z tých, ako sa hovorí na záhorí „kerá myká“, ale práve preto som spokojný.

Ale pravdu – je obyčajná teflónová, no má 30cm a to ja rád. Také veľké panvice môžem, pretože sú hodné chlapa za sporákom, ktorý jej obsahom chce vyčarovať spokojnosť v domácnosti. A nech už je v nej čokoľvek, veď variť sa má s láskou a ja jej mám pre túto moju tridsiatku viac než dosť.


Dnes som ju ale nepoužil. Poslušne čaká na svojom mieste, na svoju príležitosť.

Raňajky:
Jedna 40 gramová müsli tyčinka hneď ráno po príchode do práce. Neskôr káva s mliekom a 4 celozrnné chleby s natenko natretým drienkovým džemom. Prečo 4ks? No lebo rozmer jedného takéhoto celozrenného obdĺžnika je 5,5cm x 9,5cm.

Desiata:
2 plátky sušených paradajok (nie v oleji).

Obed:
Toľko celozrnných chlebov ako na raňajky a s tým istým džemom.
Trochu neskôr to bol kuskus v bujónovom vývare s krájanými sušenými paradajkami. Nič originálne, ja viem, ale nemal som veľa času na prípravu a z domu som si nič nepriniesol, tak som čaroval takpovediac „zo šuflíka“.

Olovrant bol neskorý a večera skoršia, takže som to spojil. Keďže som mal obed na dve fázy, tak ma to akosi zasýtilo viac, než som predpokladal.
Dal som si teda dva celozrnné obdĺžniky, ale také tie väčšie, potreté alfabio sójovo pažítkovou nátierkou. Navrchu sa rozvaľovala čerstvo nakrájaná maďarská štipľavá paprika. A bohužiaľ som aj dojedol trochu bryndzových halušiek po synovi. Blbé, čo? No nič, idem sa nad sebou zamysieť. Brú noc.