RV – Je známy a má 33

Macaulay Carson Culkin

Narodil sa 26. augusta 1980 v New York City (USA). Pochádza z umeleckej rodiny. Je tretím zo siedmich detí divadelného herca írskeho pôvodu Christophera Culkina. Už od svojich štyroch rokov hral v tv reklamách a neskôr aj na javisku divadla The Ensemble Studio Theatre.

Tohto roku chlapec oslávil svoje 33. narodeniny.
Je 176cm vysoký a doma ho prezývajú „Mac“.
Nie páni ITčkari, on nemá MAC adresu, je to fakt len prezývka.

Narodil sa v znamení Panna a je Opica podľa čínskeho znamenia. Filmovú kariéru začal v roku 1985 filmom The Equalizer. Odvtedy hral takmer v tridsiatke filmov.

A keďže je to chalanisko slávny, tak sa oň samozrejme zaujímali, všetky médiá. I tie naše slovenské. Popísalo sa už čokoľvek, no len on sám vie, ako to všetko je. Ale povedzme si úprimne, páčilo by sa nám, keby o nás písali, ako sme hodili tyčku niekde po vydarenej párty cestou domov?

Ja som ho mal rád v roli 8 ročného chlapca s menom Kevin McCallister, ktorú obsadil vo filme Home Alone (Sám doma) v roku 1990. A tak mi ostal zašuflíčkovaný v pamäti. Tie pseudopokračovania mi až tak neučarovali. Mám rád veci originálne a tento prvý diel bol tým správnym originálom a v čase správnou myšlienkou. Názory sú však vždy subjektívne.

A aby som nepísal len tak do vetra, pripomeňme si hlášky z tohoto prvého dielu.

Aj dnes som musel jesť, takže tradične tu je zoznam:

Raňajky:
Zapečená celozrnná bageta s domácim pestom, rajčinou a rukolou. Myslím, že bola potretá aj maslom, no dával som si pozor, aby mi tam nedali majonézu. Káva s mliekom a škoricou.

Pôvodne som mal pripravené dva pomaranče, ale strašne dobre to z tej bagetérky zavoňalo a nikto tam nečakal. Tak som podľahol. Ešteže som si mohol nakombinovať celozrnnú.

Desiata:
Pomaranč.

Obed:
Klikinečko. Po obede sme sa tradične zastavili v potravinách, kde som podľahol nákupu tradičných holandkých wafličiek. 400g, do kelu! A dal som ich postupne celé dole. No comment!!!

Olovrant:
Surová mrvka.

Večera:
Mali sme doma návštevu, takže som zase popustil uzdu pri tejto jazde. Zjedol som od radosti z uvoľnenia polovicu klobásky – len tak, bez chleba a potom som sa dotlačil do plna pizzou. K tomu padlo jedno pivisko a bolo. Pekná diéta veru, že? Určite sa to zase nejako na mne odrazí, lebo naozaj sme len to, čo jeme.